شامپو پسوریازیس ژیناژن با ترکیبی ملایم و بدون ایجاد تحریکات بیشتر در پوست سر مناسب برای رفع درماتیت سبوره است. ترکیبات به کار رفته در این شامپو باعث کاهش خشکی، قرمزی و پوسته ریزی گردیده و به نرمی و سلامت مو کمک شایانی می کند. شامپو پسوریازیس ژیناژن اثرگذاری سریعی داشته و برای کاهش التهاب و خارش پوست سر طراحی شده است. سالیسیلیک اسید موجود در شامپو ژیناژن مانند یک لایه بردار ملایم عمل کرده و دارای خواص ضد قارچ و متعادل کننده چربی پوست سر می باشد. با استفاده منظم از این محصول، می توانید به کاهش علائم و تسکین پوست سر خود کمک کنید. همچنین شامپو پسوریازیس ژیناژن فاقد سولفات بوده و با افزایش آبرسانی و حفظ رطوبت در مو، خاصیت ارتجاعی تارهای مو را افزایش می دهد.

شامپو پسوریازیس ژیناژن
این شامپو می تواند برای افرادی که دچار پوست سر حساس، پسوریازیس و یا التهابات پوستی هستند، بهترین گزینه باشد.
سالیسیلیک اسید: یک ماده موثر برای درمان مشکلات پوست سر مانند شوره، چربی اضافی، خارش و پسوریازیس بوده و با خاصیت لایه برداری ملایمی که داشته تمامی سلول های مرده پوست را از بین می برد. این ماده چربی اضافی پوست سر را کنترل نموده، التهاب و خارش را کاهش می دهد. سالیسیلیک اسید با تحریک گردش خون در پوست سر به رشد سالم و قوی مو را کمک می کند.
روغن نارگیل: فواید بسیاری برای پوست سر داشته و با خواص ضد باکتری و ضد التهایبی خود به کاهش التهاب و خارش پوست سر می پردازد. روغن نارگیل با حفظ رطوبت در پوست سر از خشکی و شوره سر جلوگیری نموده و شوره را بهبود می بخشد.
عصاره گل همیشه بهار: با کاهش التهابات پوست سر و تغذیه فولیکول های مو باعث تقویت رشد موها می شود. عصاره گل همیشه بهار در رفع شوره سر نقش بسزایی داشته، خارش و التهابات پوست سر را می کاهد.
نحوه استفاده از شامپو پسوریازیس ژیناژن:
موها و کف سر را با آب ولرم مرطوب نموده و شامپو را به صورت ملایم بر روی موها ماساژ داده و سپس شستشو دهید.
موارد احتیاط شامپو پسوریازیس:
این شامپو فقط برای استعمال خارجی می باشد.
از تماس با چشم ها خودداری نموده و در صورت برخورد با آب فراوان شستشو دهید.
در جای خشک و خنک و دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
ترکیبات شامپو ژیناژن پسوریازیس:
دی سدیم لورث سولفوساکسینات،لوریل گلوکوزاید، سدیم لوریل گلوتامات، کوکوامید و پروپیل بتائین، دی سدیم کوکوآمفودی استات، پروپیلن گلایکول، عصاره بابونه،عصاره گل همیشه بهار، عصاره آلوئه ورا، روغن نارگیل، پی ای جی-40 روغن کرچک هیدروژنه، پی ای جی-7 گلیسریل کوکوات، کوکامید دی اتانول آمید، آمو دایمتیکون، پی ای جی، 7 گلیسریل کوکوات، کوکامید دی اتانول آمید، آمو دایمتیکون، پی ای جی -6، کاپریلیک کاپریک گلیسیریدز، پروتئن هیدرولیز شده گندم، پلی کوآترنیوم -10، پلی کوآترنیوم -7، کربومر، تری اتانول آمین، نیاسین آمید (ویتامین B3)، د پنتنول (ویتامین B5)، سالیسیلیک اسید، مخلوط: فنوکسی اتانول اتیل هگزیل گلیسرین)، دی سدیم ا.د.ت.ا، سیتریک اسید و آب دیونیزه
دیدگاهها0
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.